0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Juče smo bili uspešni, nadamo se da će tako biti i danas!

Objavljeno: 08.12.21 u 11:33

Jučerašnja kombinacija bila je dobitna, a Top Bet je za vas pripremio novu. Danas je ponovo na ‘repertoaru’ Liga šampiona.

Bajern Minhen – Barselona

Bavarci su već overili kartu za narednu rundu Lige šampiona, dok Barsi samo pobeda garantuje plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja. Obe ekipe su golgeterski raspucane, pa se nadamo da će tako biti i večeras.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.90)

Mančester junajted – Jang Bojs

Od kako je Ralf Rangnik seo na klupu ‘crvenih đavola’, euforija je na Old Trafordu naglo porasla. Iako je Mančester obezbedio plasman dalje, engleski velikan će imati priliku da pred svojim navijačima okonča grupnu fazu na najbolji mogući način.

Predlog: 1&2-4 (2.35)

Atalanta – Viljareal

Italijanski tim je u sjajnoj formi, čak su pobedili Juventus na gostovanju minimalnim rezultatom. Odlično funkcionišu kao tim, a sa druge strane, napadači Viljareala su izuzetno efikasni u poslednje vreme. Očekujemo bar po jedan gol sa obe strane.

Predlog: GG (1.52)

Zenit – Čelsi

Nema potrebe govoriti o razlici u kvalitetu ove dve ekipe. Bez obzira gde igra, londonski klub uvek ide na pobedu. U ovu utakmicu ulazi kao veliki favorit, a mi se nadamo da će uspešno opravdati tu ulogu.

Predlog: 2 (1.60)

Salzburg – Sevilja

Salzburg večeras ne mora previše da ‘srlja’ pošto mu i jedan bod obezbeđuje 1/8 finale Lige šampiona, dok je španskom timu potrepna isključivo pobeda. Sevilja jednostavno nema pravo da kalkuliše i moraće sve od sebe da kako bi došla do nova tri boda. Verujemo da ćemo videti bar po jedan pogodak u prvom, a i u drugom poluvremenu.

Predlog: I1+&II1+ (1.81)

Ukupna kvota – 19.65
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter