0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKED DANA: Poslednje kolo Lige šampiona kao odlična prilika za zaradu!

Objavljeno: 07.12.21 u 10:01

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za utorak sa sjajnim ponudama i još boljim kvotama.

Milan – Liverpul 

Milan juri pobedu koja bi ga usled lošeg rezultata Porta odvela u nokaut fazu Lige šampiona. Italijani do prethodnog kola nisu imali ni jedan trijumf, ali usled pobede nad Atletikom su se našli u povoljnoj poziciju za borbu za narednu rundu.

Prediog: GG (1.60)

 

Porto – Atletiko M

Porto ima priliku da se plasira ukoliko savlada madridski tim, ali je veliki zazov pred njima jer i Atletiko želi plasman dalje i ukoliko savladaju šampiona Portugala moraju da se nadaju nepovoljnom rezultatu iz Italije..

Predlog: IXvX ( 1,72)

 

Ajax – Sporting

Ekipa Dušana Tadića obezbedila je plasman u narednu rundu jer u prvih pet kola ima maksimalan ućinak što bi trebalo da bude slučaj i sa Sportingom koji je u prethodnom kolu došao do vrlo vađne pobede protiv Borusije. Očekuje se veliki broj golova.

Predlog: 3+ (1.48)

 

B. Dortmund – Bešiktaš

Očekuje se pobeda nemačkog velikana nad Bešiktašom koji je ostavio vrlo bled utisak u ovosezonskom izdanju Lige šampiona jer nije sakupio ni jedan poen u prvih pet mečeva uz gol razliku od čak 14 primljenih golova uz samo tri data.

Predlog: 1&3+ (1,60)

 

Real Madrid – Inter

Inter ima priliku da pobedom dodje do prvog mesta u grupi, ali deluje da se Madriđani nalaze u odličnoj seriji. Karim Benzema je doživeo povredu u prethodnom meču te se očekuje da napad predvodi Luka Jović, a očekuju se golovi na Santjago Bernabeu.

Predlog: I1+&II1+ (1,66)

 

Ukupna kvota: (10.82)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter