0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PONOSAN SAM, SVE NAM SE VRATILO’: Trener Voždovca zadovoljan nakon pobede nad Vojvodinom – ‘Pokazali su da mogu sa velikim rivalima!’

Objavljeno: 07.12.21 u 17:27

Fudbaleri Voždovca savladali su Vojvodinu sa 3:1 na svom terenu u 19. kolu Superlige Srbije i upisali su tri boda.

Sjajna igra Zmajeva koji su u potpunosti nadigrali rivala. Gol prvenac Marka Ivezića, veliki povratak Ivana Milosavljevića i još jedan pogodak u nizu najboljeg strelca ekipe, crnogorskog reprezentativca Nikole Vujnovića, za povratak u plej-of zonu.

Šef struke Voždovca bio je prezadovoljan partijom i trijumfom svog tima.

– Čestitke mojim igračima na velikoj pobedi! Posle velikog broja propuštenih šansi, nisam želeo da im stvaram pritisak. Na poluvremenu sam im rekao da želim da igramo hrabro, ali da budemo strpljivi i nagrada će doći. Zadovoljan sam igrom pre svega, srećan sam što su moji igrači pokazali da mogu da se izbore i sa velikim rivalima. Vratilo nam se za sve dobre igre u prethodnom periodu. Marko Ivezić je postigao svoj prvi gol, igrali smo dobro svih 90 minuta i ponosan sam na svoj tim, poručio je Aleksandar Linta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter