0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020-Tottenham Hotspurs press & training-head coach Mauricio Pochettino Beograd, 05.11.2019.. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POKETINU NE SMETAJU KRITIKE: ‘Miran sam! U procesu smo napretka i imamo jasnu ideju’

Objavljeno: 06.12.21 u 19:12

Argentinski stručnjak kaže da poštuju mišljenje kritičara.

Maurisio Poketino je nasledio Tomasa Tuhela na klupi Pari Sen Žermena. Argentinski stručnjak je od početka sezone često bio na ‘udaru’ javnosti. S obzirom na kvalitet koji ekipa poseduje, fudbalska javnost i navijači očekuju bolju igru.

Ipak, tim iz prestonice Francuske beleži bolje rezultate u odnosu na prethodnu sezonu. Poketino ističe da negativni komentari i kritike ne utiču na njega.

-Dobro sam, miran sam, osećam da imam podršku svojih igrača – kazao je Argentinac.

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020-Tottenham Hotspurs press & training-head coach Mauricio Pochettino
Beograd, 05.11.2019..
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

-Razumem da nas neki ljudi kritikuju, poštujem njihovo mišljenje. Da li bismo mogli da igramo bolje? Da. Da li bismo mogli da napredujemo u određenim apsektima? Da. Ali buka oko kluba nam neće pomoći.

Maurisio ističe da on i njegova ekipa imaju jasnu viziju i da su na dobrom putu da realizuju ciljeve.

-Mi, igrači i stručni štab, imamo jasnu ideju gde idemo. U procesu smo rasta, napretka. Stvara se veza. Nećemo dozvoliti da kritike utiču na nas. Pobeđujemo, u Ligi 1 imamo prednost od 11 bodova u odnosu na drugoplasiranog, obezbedili smo prolazak u narednu fazu u Ligi šampiona. Uprkos buri, nećemo odbaciti naše ideje, jer znamo da posle oluje dođu sunčani dani – zaključio je šef stručnog štaba aktuelnog vicešampiona Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter