0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Luka Jovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘POKAZAO JE DA NA NJEGA MOŽE DA SE RAČUNA’: Luka Modrić i Karlo Anćeloti nahvalili Luku Jovića kao nikad pre!

Objavljeno: 06.12.21 u 22:41

Pohvale na račun Srbina se ređaju!

Srpski napadač Luka Jović jednom utakmicom ponovo se vratio u centar pažnje španske javnosti! Jović je na gostovanju Sosijedadu doneo tri boda kraljevskom klubu tako što je prvo namestio jedan, a onda postigao drugi gol i sve to stalo je u deset minuta.

Nakon pobede u San Sebastijanu Karlo Anćeloti je pohvalio partiju Srbina, kog ja na teren poslao kada se povredio Karim Benzema.

– Sjajnih prvih 30 minuta, pa gubitak kontrole. A onda odlično drugo poluvreme. Šta reći o Vinisijusu, postiže golove, igra kvalitetno, posvećen je… A Jović mora biti istaknut u prvi plan. Odradio je dobar posao, asistirao, a zatim bio spreman za gol koji je postigao, rekao je Anćeloti.

Pohvale na račun Jovića izneo je i njegov imenjak, Luka Modrić.

Luka je odigrao vrlo kvalitetnu utakmicu. Postići i namestiti gol posle dugog perioda neigranja. Pokazao je da neko na koga može da se računa, istakao je Modrić.

Inače, Karim Benzema će verovatno van stroja biti i za utakmicu Lige šampiona koju kraljevski klub igra u utorak protiv Intera, pa bismo od prvog minuta na terenu mogli da vidimo upravo Jovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter