0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic (L) and Nemanja Gudelj Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LUKA JOVIĆ SE VRATIO U AKCIJU: Asistencija, pa gol za srpskog napadača – da li je ovo najava boljih igara?! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.21 u 22:58

Najzaslužniji je za trijumf.

Fudbaleri Reala iz Madrida su u 16. kolu domaćeg šampionata savladali Real Sosijedad rezultatom 0:2. Srpski fudbaler Luka Jović bio je u centru pažnje, jer je u samo 10 minuta učestvovao u oba pogotka.

Jović je u igru ušao iznenada, u 17. minutu, nakon povrede Karima Benzeme i od starta je delovalo da je silno motivisan. Nakon što je početkom drugog poluvremena asistirao Vinisijusu za 0:1, srpski reprezentativac sjajno se snašao i 10 mintua kasnije.

Madriđani su imali korner sa desne strane, Kazemiro je zahvatio loptu glavom, ona se odlično odbila do samog gola, a srpski fudbaler je brzo reagovao. Jović je utrčao ispred golmana, pa je uspeo da dođe do vrlo bitnog pogotka za nastavak njegove karijere. Ovo može biti najava velikog povratka mladog napadača, koji je od dolaska u Real pao u drugi plan.

SVI REZULTATI:

Sevilja – Viljareal 1:0

Barselona – Real Betis 0:1

Atletiko Madrid – Majorka 1:2

Real Sosijedad – Real Madrid 0:2

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter