0
Evropske lige

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Zlatan Ibrahimovic Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

IBRAHIMOVIĆ OTKRIO KAKO JE JUNAJTEDU POKVARIO POSAO VREDAN 7 MILIONA: Agent je hteo da ga ubije, sve je uprskao!

Objavljeno: 06.12.21 u 08:40

Nije mu to bila namera, ali…

Najbolji švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je u svojoj novoj biografskoj knjizi „Adrenalina“, otkrio dosta nepoznanica svetskoj javnosti. Jedna od stvari koje su posebno iznenadile čitaoce, ticala se njegovog prelaska iz PSŽ-a u Mančester junajted.

Svi su se pitali gde će iskusni napadač nastaviti karijeru, pregvori sa engleskim klubom su trajali dugo, a Zlatan je odlučio da mimo konsultacija sa agentom, na svom Instagram profilu, objavi da će pojačati Junajted.

Bio sam veoma umoran od dugih pregovora pa sam odlučio da napišem objavu na Instagramu. Tekst? Jednostavan i nedvosmislen – Vreme je da svet sazna. Moja sledeća destinacija je Mančester junajted, rekao je Ibrahimović.

Ova objava oduševila je navijače Mančestera, ali je njegovom agentu zadala noćne more. Ibrahimović je otkrio da je Mino Rajola hteo da ga ubije, jer je upropastio trik kluba koji je vredan 7 miliona evra.

Osećao sam se kao u živom pesku i pokušao sam da nešto učinim da odem napred, nisam razmišljao o posledicama. Ja sam taj koji je pogrešio, priznao je Zlatan i dodao:

Ed Vudvord, prvi čovek Junajteda, mi je tada rekao da sam upropastio reklamni trik od 7 miliona evra, da su planirali kampanju iznenađenja i prezentaciju kao u holivudskom stilu. Sve sam uprskao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter