0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Vozdovac Super Liga 1.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

EVO ŠTA CRVENA ZVEZDA MISLI O ODLASKU DEJANA STANKOVIĆA: Ovo je epilog, Romano ponovo u centru pažnje!

Objavljeno: 06.12.21 u 09:03

Žele da ga dovedu.

U proteklih nekoliko meseci, sve su češći natipisi kako u italijanskim, tako u domaćim medijima, koji povezuju Dejana Stankovića i Sampdoriju. Iz Crvene zvezde su se nekoliko puta oglašavali uz napomenu da Stanković ima ugovor sa srpskim šampionom, a ovog puta, informacija ima znatno veću težinu, jer ju je preneo poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Sampdorija razmatra da otpusti trenera Roberta DAversa nakon današnjeg poraza od Lacija. Favorit za njegovu zamenu je Dejan Stanković. Stanković je pod ugovorom sa Crvenom zvezdom. Uprava radi sve kako bi Stanković što pre mogao da napusti Crvenu zvezdu, rekao je Romano.

Ipak, ubrzo je Romano objavio novu vest u kojoj tvrdi da nema dogovora između Stankovića i italijanskog kluba. Kao razlog navodi se da Zvezda ne želi da ga pusti.

Nema dogovora Sampdorije i Crvene zvezde o Dejanu Stankoviću. Bivši Zvezdin trener ima želju da preuzme Sampdoriju, ali kako trenutno stoje stvari, njegov trenutni klub ne prihvata tu ponudu, napisao je Romano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter