0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STANKOVIĆ MOŽE DA BUDE ZADOVOLJAN: Zvezda bez većih problema u Kruševcu, uspešna ‘generalka’ pred Bragu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.21 u 15:29

Nova pobeda Crvene zvezde.

Otišli su izabranici Dejana Stankovića u Kruševac sa jednim ciljem, a to je da u Ljutice Bogdana donesu nova tri boda i nastave pobedničku seriju u Superligi Srbije. I u tome su uspeli, pošto su na teškom gostovanju pobedili Napredak rezultatom 0:2.

Zvezda je otvorila utakmicu na fantastičan način. Već u 5. minutu je ‘načeta’ mreža Napretka. Katai je sjano izveo korner, Eraković je prebacio loptu na drugu stativu, a Rodić se našao na pravom mestu i ubacio loptu u mrežu.

U 16. minutu dogodila se jedna sporna situacija. Nakon lepe akcije Crvene zvezde, Milan Pavkov je uputio udarac ka protivničkom golu, a lopta je pogodila u ruku jednog fudbalera Napretka. Sudija je samo odmahnuo rukom, što je razbesnelo navijače beogradskog tima. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

Nastavila je Zvezda da igra ‘viktorije’ oko gola Napretka, ali je mladi Jordanov par puta sjajno intervenisao i sprečio da još neka lopta završi iza njegovih leđa.

Prednost je udvostručio Aleksandar Katai u 43. minutu. Mladi Njegoš Petrović je fantastično uposlio ‘Magika’ koji je samo ‘bocnuo’ loptu i matirao protivničkog golmana.

U 52. minutu utakmice, Bačanin je postigao gol, međutim nakon konsultacije sa VAR sobom, odlučeno je da se gol poništi, pošto se igrač Napretka našao u minimalnom ofsajdu.

Na sredini drugog poluvremena, značajno je opao tempo igre, i sa jedne, i sa druge strane. Kruševljani su pokušali u par navrata da postignu gol, i unesu neizvesnost u završnici, međutim u tome nisu uspeli.

Zvezda je uspešno kontrolisala meč do poslednjeg sudijskog zvižduka, i potpuno zasluženo iz Kruševca odnela sva tri boda!

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter