3
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

‘GROBARSKI SAVEZ NASTAVLJA TEROR’: Delije ‘grme’ na društvenim mrežama, da li je Zvezda oštećena za penal? (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.21 u 14:46

Ukoliko ovako nastavi, Zvezda će iz Kruševca odneti sva tri boda.

Nakon prvih 45. minuta, ekipa srpskog šampiona vodi sa 0:2, zahvaljujući golovima Milana Rodića i Aleksandra Kataija. Stvarali su crveno-beli šanse, dominirali tokom celog prvog poluvremena, pa je pravo čudo kako u mreži Napretka nije završila još neka lopta.

U 16. minutu dogodila se jedna sporna situacija, o kojoj će se tek pričati. Nakon sjajne akcije crveno-belih, šutirao je Milan Pavkov, a lopta je pogodila u ruku jednog fudbalera Napretka.

Sudija je samo odmahnuo rukom, što je razbesnelo navijače beogradskog tima.

0
0

3 Komentara

  1. „grobarski“ a sve njihovi ljudi na åozicijama….e sad što im čak i oni nisu dovoljno dobri, to je već razlog da se psiholozi pozabave sa ovima u Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde ste cigani prošlo kolo protiv Voždovca kome nije sviran čist penal kod 1:0, pa protiv tiog istog Napretka samo u rupi kod rezultata 1:0!?!? 4 boda vas častio „grobarski“ savez. Onome ko vas je krstio CIGANI treba dati orden Svetog Save.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter