0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Junajted konačno ‘izašao iz krize’, Fred majstorijom doneo pobedu ‘crvenim đavolima’ – na ‘Vajt Hart Lejnu’ pao i Norič! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.21 u 18:07

Zanimljivo je danas bilo na terenima Premijer lige.

Ralf Rangnik je pobedom debitovao na klupi svog novog tima – Mančester junajteda. Crveni đavoli su danas na svom stadionu pobedili Kristal Palas minimalnim rezultatom 1:0.

Moramo priznati da je Junajted bio bolja ekipa tokom čitavih 90 minuta, stvarali su šanse, pokušavali su Ronaldo, Rašford, Bruno, međutim lopta jednostavno nije htela u gol.

Mreže su mirovale sve do 77. minuta, kada je Fred postigao pobedonosni gol za tim sa ‘Old Traforda’. Grinvud je poslao povratnu loptu, a Fred je sjajnim udarcem svom timu doneo novu pobedu.

I Totenhem je slavio na ‘Vajt Hart Lejnu’, savladan je Norič rezultatom 3:0. Nije su dugo čekalo na prvi pogodak, već u 10. minutu Lukas Moura je doveo svoj tim u vođstvo.

Prednost je duplirana u 67. minutu kada se u strelce upisao Davison Sančez, a tačku na ovu utakmicu postavio je Son u 77. minutu, nakon asistencije Dejvisa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter