0
Evropske lige

Luka Jovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘ISKORISTIO JE SVOJU ŠANSU, NIJE LAKO’: Karlo Anćeloti konačno oduševljen partijom Luke Jovića!

Objavljeno: 05.12.21 u 08:43

Srpski napadač Luka Jović probio je led ove sezone i upisao se među strelce!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je na teren ušao umesto Karima Benzeme koji se povredio u 17. minutu, a onda ga je Karlo Anćeloti bacio u vatru i to se isplatilo kao ključno za pobedu nad Real Sosijedadom (2:0).

Jović je prvo u 47. minutu asistirao Vinisijusu posle sjajnog duplog pasa za vođstvo kraljevskog kluba, da bi u 57. minutu postigao i svoj prvi gol ove sezone u dresu Reala, što mu je bio prvi posle 22 meseca.

Nakon toga, Karlo Anćeloti je pozitivnim tonom govorio o Srbinu na konferenciji.

Luka Jović je dobar napadač, kao što je i Marijano Dijaz. Želim da mu čestitam, jer nije lako kad ne igrate. Iskoristio je svoju šansu i dao gol, rekao je Karlo.

Trener Madriđana svestan je da postoje nezadovoljni u klubu, jer nemaju adekvatnu minutažu.

Jović nije igrao uopšte, a bio je spreman. Moramo tako da nastavimo. Benzema? Mislim da nije ništa ozbiljno, ali neće igrati u Ligi šampiona, rekao je Anćeloti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter