0
Košarka

(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

‘AKO SAM POTREBAN, TU SAM – AKO NE…’: Jokić poslednjom izjavom zabrinuo sve navijače Denvera

Objavljeno: 05.12.21 u 11:32

Srpski centar govorio je o svojim igrama.

Nikola Jokić je u poslednjem duelu sa Njujork Niksima za svega 27 minuta na parketu upisao 32 poena i sakupio 11 skokova. Kako je sve nakon tri deonice bilo rešeno, čitavu poslednju je presedeo na klupi.

– Bio sam spreman da igram. Imali smo prednost i trener je odlučio da me ne ubacuje. Ako sam im potreban, tu sam. Ako ne, presedeću, rekao je Jokić.

Osvrnuo se i na partiju Zika Nađija, koji je postigao 21 poen što mu je rekord karijere.

– Ubacio je pet trojki, skakao je. Odbrambeni igrač je morao da mu priđe bliže što je otvaralo prostor za druge. Dobro je odigrao, rekao je Somborac.

Osvrnuo se aktuelni MVP na kraju i na igru protivnika.

– Igrali su brzo. Stalno su trčali. Pokušali smo da kontrolišemo igru, dobro smo igrali pikenrol. Oni su loše šutirali, a mi dobro. Jedina stvar koju moramo da popravimo jesu skokovi, zaključio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter