0
Košarka

Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

JOKIĆ FANTASTIČNOM PARTIJOM SRUŠIO NIKSE U RANOM TERMINU: Cela Evropa je uživala u majstorijama srpskog centra! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.21 u 21:47

Laka pobeda za Nagetse.

Košarkaši Denvera su savladali Njujork Nikse rezultatom 113:99, a izvanrednu partiju pružio je MVP NBA lige Nikola Jokić. Srpski reprezentativac je na terenu proveo samo 26 minuta na parketu, ali to mu nije smetalo da postigne 32 poena, uhvati 11 skokova i podeli 5 asistencija.

Nakon brojnih povreda, trener Nagetsa Majk Meloun primoran je da maksimalno koristi srpskog centra, ali je ovog puta zbog izvesne pobede odlučio malo da ga poštedi. Podsećamo, Denver igra bez Džamala Marija, Majkl Portera, Ostina Riversa i Pi Džej Dozijera, koji imaju bitne role u ekipi.

Pored Nikole, istakao se Nadži sa 21 poenom, dok su Barton i Grin dodali 13, odnosno 11 poena. Sa druge strane, ekipu Njujorka predvodio je Džulijus Rendl koji je postigao 24 poena, dok je Francuz Evan Furnije dodao 15.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter