1
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OBRADOVIĆU NIJE BILO SVEJEDNO POSLE POBEDE: Težak period je ispred nas, naši navijači su jedinstveni! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.21 u 22:35

Teška, ali bitna pobeda.

Košarkaši Partizana su nakon velikog preokreta i prave drame savladali ekipu Igokee u Laktašima. Rezultat je bio 68:70, a nakon utakmice trener crno-belih Željko Obradović istakao je u prvi plan odličnu igru domaćih. Zatim se zahvalio i navijačima, koji su ispunili halu do poslednjeg mesta i tako pružili veliku podršku Partizanu.

Moja prva impresija je da je ekipa Igokee igrala izvanrednu utakmicu i da je dobila to bi bilo potpuno zasluženo, ali to je sport. Dali su sve od sebe, dominirali na utakmici, ali dešavaju se i ovakvi neki preokreti, a dogodio se zahvaljujući energiji koju smo dobili sa tribina. Zahvaljujući našim navijačima, podigli su ekipu koja se borila. Nismo igrali pametno, odbrambeno da, ali napadački ponovo loše, počeo je Obradović i dodao:

To je ono o čemu pričamo i na čemu radimo na treninzima. Neverovatan je podatak da sm ubacili četiri šuta za tri poena u poslednjoj četvrtini, a pre toga dva od 20. Naravno, kada šutiraš za tri poena i kada se ubaci, dobije se totalno drugačija utakmica. Čestitam još jednom Igokei i želim im puno sreće. Ne mogu da se ne zahvalim i navijačima. Ovo je nešto jedinstveno, podigli su tim i ovo je njihova pobeda.

Potom je istakao da će njegov tim dosta toga morati da promeni, kao i da je ispred crno-belih težak period.

Moraćemo da nastavimo da analiziramo, da vidimo zbog čega ulazimo u neke situacije napadački koje nas dovode do toga da šutiramo brzopleto ili da gubimo lopte. Ima tu problema i u odbrani. Insistiramo na nekim stvarima, da menjamo i mi odbranu i u nekim trenucima je to bili prilično dobru, u nekim trenucima smo primali lako poene. To je sastavni deo igre, bavićemo se, analiziraćemo, težak period je ispred nas, očekuje nas u utorak već put u Francusku, zaključio je Željko Obradović.

0
0

1 Komentara

  1. Grobari su UNIKAT, ORIGINAL i JEDINO BOGATSTVO KKP !!!
    P.S. ..u beskonacnost mozemo ‘analizirati’ igru KKP, ALI bez jakog centra i sa ovakvim Zagorcem i Dangubom, slabe koristi od analize moy Zoc..Smayli KAPITEN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter