0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna

PARTIZAN PREŽIVEO IGOKEU I STIGAO DO PREOKRETA U LAKTAŠIMA: Crno-beli slavili nakon velike drame! (FOTO)

Objavljeno: 04.12.21 u 21:22

Važna pobeda na teškom gostovanju.

Košarkaši Partizana su savladali Igokeu u 10. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 68:70. Crno-beli su došli do velikog preokreta u poslednjoj deonici koju su dobili sa 14:23, pa su i pored ne baš sjajne igre stigli do bitnog trijumfa.

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna

Gubili su izabranici Željka Obradovića 63:53 na samo 6 minuta do kraja igre, ali je nakon trojke Mura i 5 vezanih poena Smailagića, prednost Igokee spuštena na samo 2 razlike. Jošilo je potom pogodio bitnu trojku, ali je Panter uzvratio istom merom pa je rezultat na 2 mintua do kraja bio 66:66.

Kao mnogo puta do sada, presudio je individualni kvalitet Partizana, Panter je iskusno iznudio dva slobodna bacanja. Amerikanac je oba puta bio precizan, domaći su potom izjednačili, ali je konačan udarac zadao Uroš Trifunović takođe sa linije penala. Igokea je na kraju imala i napad za pobedu, ali Voler nije bio precizan.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Smailagić sa 15 poena, a pratio ga je Zek Ledej sa 14. Trifunović je dodao 12, dok su se na drugoj strani istakli Stivens i Voler sa po 18 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter