0
Domaći fudbal

head coach Dejan Stankovic and Milos Degenek (C) Guelor Kanga Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Mladost Lucani Beograd, 24.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘NE ZNAM ŠTA JE PISAO’: Stankovića ne zanimaju Degenekove poruke o odlasku iz Beograda!

Objavljeno: 04.12.21 u 13:59

Trener Crvene zvezde se osvrnuo na objave Miloša Degeneka.

U najavi utakmice koju će crveno-beli odigrati protiv Napretka u nedelju od 13 časova i 30 minuta, pored analize protivničkih, Dejan Stanković se dotakao i svojih i grača i to onih koji nisu zadovoljni statusom u klubu.

Novinare je zanimalo mišljenje Stankovića o poruci koju je Miloš Degenek u petak poslao putem svog Instagram profila i u kojoj je, po mišljenju mnogih, aludirao da bi moglo da dođe do rastanka. Australijski reprezentativac je najpre objavio fotografiju iz vremena kada je igrao za Al Hilal gde deluje srećno i zadovoljno.

– Bilo jednom u Al Hilalu, napisao je uz fotografiju u dresu kluba iz Saudijske Arabije.

Milos Degenek UEFA Europa League Crvena Zvezda – Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon toga on je poslao zagonetnu poruku, u vidu citata legendarnog glumca Nebojše Glogovca.

– Ponekad, bez obzira na to koliko ste dragi, koliko ste ljubazni, koliko ste brižni, koliko volite, to jednostavno nije dovoljno za neke ljude, stoji u objavi Degenekovog storiju. Seriju objava, zatovorila je fotografija ispred aviona sa koferom, na kojoj je napisao ‘spakovan, spreman da krenem’.

Dan kasnije, Stanković nije želeo previše da govori o tome.

– Ne znam, nisam video, to su njegove objave, ne mogu da komentarišem, rekao je trener Zvezde, a onda je upitan, da li je Degenek u konkurenciji za meč u gradu pod Bagdalom:

– Da, da, bez problema, poručio je trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter