2
Domaći fudbal

Milos Degenek UEFA Europa League Crvena Zvezda - Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEGENEK OBJAVOM PODIGAO ZVEZDINE NAVIJAČE NA NOGE: „Nekim ljudima nije dovoljno koliko ste ljubazni!“

Objavljeno: 03.12.21 u 16:40

Da li ovo znači rastanak?

Natpisi domaćih medija proteklih nekoliko dana, selili su Miloša Degeneka iz Crvene zvezde, a da u tim navodima ima istine, sam fudbaler je indirektno potvrdio na društvenim mrežama. On je na svom Instagram profilu objavio citat koji je pomalo razbesneo navijače crveno-belih koji ga obožavaju.

FOTO: Instagram/Screenshot

Ponekad, bez obzira na to koliko ste dragi, koliko ste ljubazni, koliko ste brižni, koliko volite, to jednostavno nije dovoljno za neke ljude, citirao je Zvezdin fudbaler čuvenog glumca Nebojšu Glogovca.

U narednoj objavi, Degenek je uz svoju sliku sa koferom, napisao na engleskom da je spreman za odlazak.

FOTO: Instagram/Screenshot

Spakovan i spreman da odem, pisalo je na Degenekovom profilu.

Potom se na Tviteru prisetio svog boravka u Al Hilalu, a to je ovako izgledalo.

0
0

2 Komentara

  1. Kada te ovi fudbalski diletanti (koji su politički podobni), teraju iz Zvezde, budi jak psihički, prevaziđi ovu nepovoljnu situaciju za tebe, ostani u Zvezdi, nemoj da ideš nigde do isteka ugovora! Ne daj tim barabama povoda da se raduju! Neće oni još dugo u Zvezdi! Njihova sudbina je vezana za Rio Tinto!

    0
    0
    Odgovori
    • Glodari se bore se protiv Zvezde rušeći Vučića,podmeću komenterima podržavajući Degeneka,kao da su zvezdaši. On je eliminisao Zvezdu glupošću i treba da ide.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter