0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije Srbija pred mec sa Portugal from left Nenad Bjekovic Vladimir Matijasevic Marko Pantelic Zoran Filipovic and Momcilo Moca Vukotic Stara Pazova, 02.09.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VUKOTIĆEVA SMRT ŠOKIRALA BJEKOVIĆA: Bio je najbolji fudbaler, a još bolji čovek! Kao da sam izgubio najrođenijeg!

Objavljeno: 03.12.21 u 17:38

Partizan mu je bio sve.

Smrt Momčila Moce Vukotića danas je šokirala sve ljubitelje fudbala. Odmah nakon te vesti, od njega se oprostio i budući predsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković. On je istakao da je Vukotiću poslednja 2-3 meseca bilo loše i da su bili u stalnom kontaktu.

U šoku sam, za mene je ovo kao da sam izgubio najrođenijeg. Moca je dugo bolovao, poslednja dva, tri meseca bilo mu je bas loše, stalno smo bili u kontaktu, počeo je Bjeković razgovor za Tanjug.

Momcilo Moca Vukotic prijateljska Partizan – PAOK 8.10.2016. Oktobar 8. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Potom je istakao da je Moca bio najbolji fudbaler, a još bolji čovek. Bjeković se složio i sa konstatacijama Partizanovih navijača da je Vukotić bio najveći igrač u istoriji kluba, a dodao je i da mu je do poslednjeg momenta Partizan bio sve.

Od njegove supruge danas sam čuo da ga voze u bolnicu i da mu baš nije dobro. Bio je najbolji fudbaler, a kao čovek još bolji! Takva je osoba bio naš Moca. On je bio dete Partizana i slažem se sa mnogim konstatacijama navijača Partizana da je bio najveci igrač u istoriji našeg kluba. Neprevaziđen na terenu, kao i van njega. Do poslednjeg dana Partizan mu je bio sve. Ovo je nenadoknadiv gubitak, zaključio je Bjeković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter