0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Head coach Dragan Stojkovic of Serbia looks on during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PIKSI SE BIRANIM REČIMA OPROSTIO OD MOCE VUKOTIĆA: Od srca nam je čestitao nakon Portugala, ostaće mi zauvek u lepom sećanju!

Objavljeno: 03.12.21 u 19:04

Neizmerno ga je poštovao.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, oglasio se nakon smrti legende Partizana Momčila Moce Vukotića. On je istakao da je Moca bio istinska fudbalska legenda, kao i da će mu ostati u lepom sećanju.

Moca je bio izuzetna osoba, istinska fudbalska legenda. Dobar čovek, plemenitog duha, gospodskih manira. Ostaće mi zauvek u lepom sećanju, počeo je Piksi.

Potom je Stojković otkrio da su se on i Vukotić čuli nakon trijumfa Srbije u Lisabonu i plasmana na SP.

Čuli smo se telefonom posle utakmice u Lisabonu. Bio je iskreno srećan i od srca je čestitao svima na plasmanu. Uputio bih najdublje saučešće njegovoj porodici i najbližima. Počivaj u miru, legendo, istakao je Dragan Stojković Piksi.

Vukotić je u dva navrata igrao za beogradske crno-bele, prvo od 1968. do 1978. godine, a potom i od 1979. do 1984. godine. U dresu Partizana odigrao je 791 utakmicu i postigao 339 golova. Preminuo je od raka glasnih žica, koji je jednom uspeo da pobedi, ali se opaka bolset vratila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter