Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Vojvodina Referee sudija Srdjan Obradovic talk with the Dejan Meleg Nikola Trujic and Filip Malbasic (R) Beograd, 29.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
in , ,

‘OPET BIH SVIRAO PENAL’: Oglasio se Srđan Obradović nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu, otkrio kroz kakav je pakao prošao!

Smatra da ovo nema nigde u svetu.

Srpski sudija Srđan Obradović izbačen je iz fudbala na 10 godina, a dobio je i zavrorsku kaznu u trajanju od 15 meseci, zbog nameštanja utakmica.

On se teretio za zloupotrebu položaja sudije na meču Spartak – Radnički Niš, gde je odsvirao nepostojeći penal za domaće, koji su taj susret dobili sa 2:0.

Obradović se nakon svega toga oglasio, pa je u razgovoru za Informer rekao da nije kriv, ali je priznao da je pogrešio kod odluke da dosudi penal na pomenutoj utakmici.

loading...
Fudbal Super League Season 2016-2017
Play Off
Crvena Zvezda v Vojvodina
Referee sudija Srdjan Obradovic
Beograd, 29.04.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Znam da nisam kriv, jer ništa nisam uradio namerno. Evo, prošlo je više od tri godine otad i proživeo sam pakao, ali da se vrati vreme i da onu situaciju vidim kao tada, opet bih dosudio kazneni udarac. Odluku sam doneo na osnovu ličnog sudijskog uverenja. Nije ni prvi ni poslednji put da je neki arbitar pogrešio. Toliko puta se desilo da je neka ekipa oštećena za kazneni udarac jer ga sudija u tom trenutku nije video. Ili da je nekom dosuđen, a nije trebalo. Ovo je verovatno jedinstven slučaj u svetu da je sudija osuđen na zatvor zbog greške na fudbalskoj utakmici – rekao je Obradović, i potom dodao:

– Bio sam u šoku kada je mi je dva dana nakon meča određen pritvor. Nisam mogao da verujem šta se dešava. Skinut sam sa liste sudija, ali sam godinu dana kasnije vraćen. Nadao sam se da je tu kraj mukama i da je ceo haos iza mene. Kada sam osuđen na 10 godina van fudbala i 15 meseci zatvora, bio sam šokiran. Moja porodica je prošla kroz jako težak period. Nastaviću da se borim jer ovo ne može da prođe ovako – poručio je srpski arbitar.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OGROMNA TRAGEDIJA POTRESLA EGIPAT: Kad se slavlje pretvori u košmar – trener slavio gol, pa preminuo kraj terena! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

NAVIJAČI PARTIZANA SKRHANI BOLOM: Legendarni Momčilo Moca Vukotić nije uspeo da pobedi u utakmici života – preminuo nakon duge i teške bolesti!