0
Evroliga

Aleksandar Djordjevic Eurocup basketball match between Darusafka and Virtus in Belgrade, Serbia March 5. Beograd, Srbija 5.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

DOMAĆINI SLAVILI: Bitna pobeda za Saleta Đorđevića!

Objavljeno: 02.12.21 u 20:53

Vratio se na velika vrata!

Srpski centar Nikola Milutinov prethodnih godinu dana imao je ozbiljne probleme sa povredama.. Sada je pokazao da se potpuno oporavio i vratio još jači. Njegov CSKA je na svom terenu savladao ekipu Panatinaikosa rezultatom 97:77 u okviru 13. kola Evrolige. Milutinov je zabeležio devet poena, uz čak 13 skokova i tri asistencije. Najbolji u pobedničkom timu bio je Šved sa 17 poena i 13 asistencija, dok su po 16 poena ubacili Antonov i Klajburn. U poraženom sastavu se istakao Vajt sa 19 poena.

Žalgiris je ostvario jednu veoma bitnu pobedu, savladavši na svom terenu ekipu Baskonije. Ovo je za tim iz Kaunasa tek druga ovosezonska pobeda u Evroligi, nakon katastrofalnog starta sezone. Rezultat na kraju je bio 72:68.

Fenerbahče predvođen Aleksandrom Đorđevićem slavio je na svom parketu u duelu sa Monakom, rezultatom 96:86.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter