0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

KONAČNO DA SE NEKO OGLASI: Urađena je magnetna rezonanca, poznata težina povrede Bogdana Bogdanovića – evo koliko će biti van parketa!

Objavljeno: 29.11.21 u 12:56

U porazu Atlante od Njujork Niksa, srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović doživeo je povredu nakon koje je morao da napusti parket.

To se dogodilo sredinom druge četvrtine, kada je prilikom jednog defanzivnog skoka, bivši košarkaš Partizana, nagazio na stopalo saigrača Klinta Kapele. Odmah je ostao da leži na parketu, a bilo je vidljivo da je u velikim bolovima i da mu je neophodna pomoć.

Noćas je urađena magnetna rezonanca, nakon koje utrđeno uganuće desnog skočnog zgloba. Imajući u vidu bolnu grimasu na licu srpskog košarkaša, ovakav epilog je možda i bolji od očekivanog.

Prema procenama, Bogdan će dve nedelje biti van parketa, videćemo da li će biti spreman ‘srpski derbi’ protiv Denvera koji je na programu 18. decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter