0
Evropske lige

(191006) -- PARIS, Oct. 6, 2019 (Xinhua) -- Neymar JR of Paris Saint-Germain controls the ball during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers at Parc des Princes in Paris, France, Oct. 5, 2019, (Photo by Jack Chan/Xinhua)

KLUB SE OGLASIO: Poznati detalji povrede, evo koliko će Nejmar biti van terena (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.21 u 18:50

Problem za Pari Sen Žermen!

Aktuelni vicešampion Francuske, Pari Sen Žermen, savladao je u nedelju ekipa Sent Etjena. Utakmica 15. kola Lige 1 završena je pobedom gostujuće ekipe, rezultatom 1:3.

Markinjos je dva puta zatresao protivničku mrežu, dok je jedan gol postigao Anhel Di Marija. Jedini gol za domaću ekipu dao je Denis Bouanga. Reč je o reprezentativcu Gabona.

Veliki broj pogodaka ostao je u senci događaja u finišu meča. Nejmar je u 87. minutu stao na nogu Ivana Masona i tom prilikom je izvrnuo skočni zglob. Bio je to zastrašujući prizor za sve na stadionu, ali i one koji su utakmicu pratili preko TV prenosa.

https://youtu.be/3EESxhPgwYc

Povodom teške povrede reprezentativca Brazila, klub se danas oglasio nakon analiza.

-Testovi urađeni u nedelju uveče potvrdili su da postoji oštećenje ligamenata levog skočnog zgloba. Zbog toga će Nejmar biti van terena od šest do osam nedelja. Novi testovi biće urađeni za 72 sata, kako bi se precizno utvrdila težina povrede – piše u saopštenju kluba iz prestonice Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter