0
Evropske lige

FOTO: Manchester United/Twitter

POČINJE NOVA ERA NA ‘OLD TRAFORDU’: Zvanično, Mančester junajted ima novog trenera – hoće li on uspeti da ‘crvene đavole’ dovede u red?!

Objavljeno: 29.11.21 u 13:20

Pre nekoliko dana sa ‘ostrva’ je stigla vest da će novi trener Mančester junajteda biti Ralf Rangnik.

Taj posao je danas zvanično realizovan, saopštio je engleski velikan. Rangnik je danas promovisan u novog trenera ‘crvenih đavola’. Nemački stručnjak će na klupi Mančester junajteda sedeti do kraja sezone, pošto je cilj slavnog kluba da angažuje Maurisija Poketina, a to će probati naredne sezone.

Ralf je jedan od najpoštovanijih trenera i najvećih inovatora u evropskom fudbalu. Bio je naš kandidat broj jedan za privremenog trenera zbog liderstva i tehničkih veština koje poseduje. Ali i zbog skoro četiri decenije sticanog iskustva u menadžmentu i trenerskom poslu. Svi u klubu jedva čekaju da počnu saradnju sa njim. Prvo kao sa trenerom do kraja sezone, a onda i kao sa savetnikom u naredne dve godine – rekao je Junajtedov direktor fudbala Džon Murtou.

Rangnik veruje da će uspeti da vrati Mančester na pobednički kolosek.

– Uzbuđen sam što sam došao u klub kao što je Mančester Junajted i fokusiran sam da ostvarimo uspešnu sezonu. Ovaj tim je prepun talenta i ima sjajan balans mladosti i iskustva. Svi moji napori u narednih šest meseci će biti usmereni ka igračima da izvuku pun potencijal. Individualno i pogotovo timski. Osim toga, radujem se što ću podržavati klub u dugoročnim projektima iz uloge savetnika – rekao je iskusni stručnjak.

Kada mu istekne mandat na ‘Old Trafordu’, Rangnik će ostati u klubu, samo sa novom ulogom – savetnik za fudbalska pitanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter