0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Napredak Sasa Marjanovic (R) and Sasa Zdjelar Beograd, 06.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KRUŠEVLJANI STIGLI DO PREOKRETA U KRAGUJEVCU: Marjanović pogodio za 4. mesto, Radnički ostaje pri dnu tabele! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.21 u 15:40

Vodili su domaći, ali…

Fudbaleri Napretka iz Kruševca su stigli do preokreta i pobede nad Radničkim 1923 iz Kragujevca rezultatom 1:2, u okviru 18. kola Superlige Srbije. Domaći su znatno bolje počeli, ali su se gosti nakon primljenog gola probudili i na kraju zasluženo slavili.

Pogodak za vođstvo postigao je Miloš Vidović već u drugom minutu meča. Kragujevčani su potom znatno popustili u igri, a vrlo raspoloženi gosti stvarali su šanse i konstantno su bili opasni po gol protivnika. Nagrada je stigla u 28. minutu kada je Đorđe Jovanović zatresao sopstvenu mrežu.

Znao je Napredak šta želi u ovom susretu, nastavili su sa agresivnom igrom i novi pogodak su postigli u 65 minutu. Konačan rezultat postavio je Saša Marjanović, koji je matirao golmana domaćih Lukića. nakon ove pobede, Napredak je izbio na 4. mesto na tabeli sa 27 bodova, dok ih prati Vojvodina sa 26, ali uz meč manje. Sa druge strane Radnički je ostao na samom dnu tabele i sa 15 bodova zauzima 15. mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter