2
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

‘POTCENILI SMO IH, KAO DA SMO UNAPRED UPISALI TRI BODA’: Iliev otvorio dušu nakon neviđenog kiksa Partizana, pa otkrio ključni razlog poraza!

Objavljeno: 26.11.21 u 18:21

Crno-beli su sinoć odigrali katastrofalnu utakmicu.

Retko ko je očekivao da će izabranici Aleksandra Stanojevića kiksnuti sinoć protiv Flore. To se i desilo, Partizan je izgubio od estonskog tima minimalnim rezultatom 1:0, u okviru 5. kola grupne faze Lige konferencija.

Svoje utiske nakon meča izneo je sportski direktor Partizana Ivica Iliev. On smatra da se ovako nešto više neće ponoviti.

– Pomalo mi je neverovatan taj splet događaja pre i za vreme utakmice sa Florom. Ako je trebalo da doživimo utakmicu sa toliko grešaka i pehova, onda u redu i siguran sam da se ovako nešto više neće ponoviti – krekao je Iliev za MaxBet sport i potom dodao:

Sve mi se nekako čini da smo se previše opustili. Da smo možda malo i potcenili rivala! Odlično smo ušli u takmičenje, zabeležili dve pobede, a onda u naredna tri meča osvojili samo bod. To je činjenica. I umesto da mirno privedemo sve kraju, dogodilo se da je jedna utakmica promenila sve. Kada ovo pričam, mislim na sve nas u klubu, a polazim od sebe.

foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Iliev ima utisak da je Partizan unapred potcenio Floru, odnosno da su unapred upisali nova tri boda.

Nismo smeli utakmici sa Florom da pristupimo na onakav način. Imam utisak kao da smo svi unapred upisali tri boda! Ne mislim tu samo na igrače, ponavljam. Dalje, gol smo primili u najgorem mogućem trenutku, u 44. minutu i to ni iz čega, ali bukvalno. Tada smo izgleda tek shvatili svu ozbiljnost situacije pa smo u drugom poluvremenu pokušali nešto, ali ima dana kada zaista ništa ne polazi za rukom. zatim je došla i povreda Markovića, u trenutku kada je trebalo da stisnemo rivala u poslednjih deset minuta. Nažalost, zbog ranije izvršenih izmena ostali smo sa igračem manje što je bio dodatni problem.

0
0

2 Komentara

  1. Normalan trener ne bi do 2-3 min.pre kraja uvodio poslednju mogucu rezervu na raspolaganju. Zato je Shamrok glavni krivac za poraz.
    moja je poruka za tebe i Shamrok Stanoja: Stidite li se ove bruke?Da sam u Klubu sve bih vas kaznio sa 50 plate! sve odreda! Stidite se!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter