0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN KAPITULIRAO U TALINU: Flora napravila veliko iznenađenje! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.21 u 18:24

Veliko iznenađenje!

Ekipa Partizana gostovala je Flori u okviru 5. kola grupne faze Lige konferencija. Trener Aleksandar Stanojević za ovaj meč izabrao je sledeći sastav:

Partizan (4-2-3-1): Popović – Miljković, Miletić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Jović, Pantić, Menig – Rikardo.

FOTO: FK Partizan

Tokom prvih 45 minuta viđena je velika borba, ali i bolja igra našeg predstavnika. Ipak izabranici Aleksandra Stanojevića nisu uspeli da svoju dominaciju pretvore u pogotke.. Sve to je iskoristila Flora, koja je odličnu odbranu ‘naplatila’ u samoj završnici prvog poluvremena, kada su uspeli da dođu do pogotka!

FOTO: FK Partizan

Drugi deo susreta doneo nam je nastavak borbe.. Partizan je napadao, a ekipa Flore se organizovano branila. Imao je vicešampion Srbije nekoliko svojih prilika, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol rivala.

Veliku šansu imala je Flora u 70. minutu, ali je golman Popović pravovremenim istrčavanjem sprečio rivala u želji da obezbedi pobedu.

Fenomenalan udarac u 77. minutu uputio je Miloš Jojić, ali je golman Flore napravio fenomenalnu paradu i na više nego atraktiva način uspeo da ukroti ovaj šut.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter