0
Evroliga

Mathias Lessort Crvena Zvezda - Barcelona Euroleague basketball match in Belgrade, Serbia on Oct 20. 2017. Crvena Zvezda won 90:82 foto: Pedja Milosavljevic

FRANCUZ NAPUSTIO MAKABI: Nova šansa za crveno-bele!?

Objavljeno: 26.11.21 u 11:50

Kratkoročni ugovor je istekao!

Francuski reprezentativac, Matijas Lesor, zvanično je napustio Makabi iz Tel Aviva. Snažni centar, koji poseduje fantastične fizičke predispozicije, proveo je dva meseca u redovima ‘Ponosa Izraela‘.

Kratkoročni ugovor je istakao, a klub nije iskoristio mogućnost produžetka saradnje do kraja sezone. Očigledno je da Lesor nije ispunio očekivanja trenera Janisa Sferopulosa.

Dugo se pričalo o potencijalnom povratku u Beograd! Lesor je tokom sezone 2017/18 nosio dres Crvene zvezde, a aktuelni šampion Srbije je pokazao interesovanje za novu saradnju sa centrom.

Crveno-beli još uvek nisu angažovali centra i nema sumnje da bi Lesor ponovo mogao da se nađe na listi potencijalnih kandidata za dolazak na Mali Kalemegdan.

Matijas je tokom karijere nastupao još za Šalon, Nanter, Unikahu, Bajern i Monako.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter