2
Evroliga

Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DELIJE SU JEDVA ČEKALE DA SE ON OGLASI: Radonjić čestitao Uniksu, dotakao se Kalinićeve povrede pa otkrio kada se Vajt vraća na parket!

Objavljeno: 26.11.21 u 22:47

Crvena zvezda izgubila je na svom terenu od Uniksa ubedljivim rezultatom 98:78, a trener crveno-belih Dejan Radonjić čestitao je ruskom timu na pobedi.

Iskusni stručnjak je nakon meča istakao da je Uniks večeras odigrao sjajnu utakmicu.

– Čestitke Uniksu na pobedi. Zaslužili su da pobede, odigrali su sjajno večeras. Odbrambeno smo odigrali loše, bili smo meki, druga četvrtina je bila bolja, ali to je nedovoljno – rekao je Radonjić i potom dodao:

Oni su u sjajnoj formi neko vreme, to su i pokazali, o tome sam pričao pre utakmice. Igrali smo protiv ekipe koja je kvalitetna, savladali su Milan sa skoro 30 razlike prošle nedelje. To je pokazalo da imaju mnogo razloga da budu optimisti i naprave rezultat u Evroligi i VTB ligi. Od početka su napadački bili potentni, znalački su valorizovali to i imali su kontrolu. Nismo uspeli da iskontrolišemo situaciju. Naravno, ostaje sve da se dodatno analizira. Moramo da gledamo naše greške i pronađemo slabosti odbrane.

Dejan Radonjić je otkrio i kada se Eron Vajt vraća na parket.

– Sledeće nedelje će početi da trenira sa ekipom. Videćemo na osnovu toga kada može da počne sa igrom.

Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague
Beograd, 26.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Radonjić se već duže vreme muči sa kadrovskim problemima, a danas se na povredu požalio i jedan od najboljih Zvezdinih košarkaša, Nikola Kalinić.

– Ovo je prvi period od početka kada imamo nekog prostora da možemo da treniramo. Opet imamo povrede igrača, možda i Kalinića. Možda se nešto desi i u hodu, što nas sve prati od prvog dana priprema. Treba biti oprezan i praviti planove u hodu. Mi danas imamo jednu ideju, ti planovi su se menjali zbog okolnosti koje su nam otežavale mogućnost da radimo. Raspored je težak, svaki protivnik je jak, bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani. Tu su Barselona, Bajern… Najvažnije je da budemo zdravi za početak, pa ćemo potom pričati o svemu. Nije udarac, skočni je zglob. Rano je još, sutra će se znati koji je stepen povrede – zaključio je trener crveno-belih.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter