0
Evropske lige

FOTO: Starsport

‘NAŽALOST, ON DOLAZI U MANČESTER JUNAJTED’: Klop se dotakao aktuelne teme, njegova izjava je hit na ‘ostrvu’ a tek da vidite kako je ‘bocnuo’ Arsenal!

Objavljeno: 26.11.21 u 19:07

Trener Liverpula prokomentarisao aktuelnu temu.

U Engleskoj je odjeknula vest da će novi trener Mančester junajteda biti Ralf Rangnik, koji će na klupi ‘crvenih đavola’ zameniti Ole Gunar Solskjera.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izneo je svoje mišljenje što se tiče Rangnikovog dolaska na ‘Old Traford’.

Malo je nezgodno pitanje… Obično ne komentarišemo takve stvari dok se ne ozvaniče. Nažalost, dobar trener dolazi u Englesku. I to Mančester Junajted! Očigledno je da je reč o veoma iskusnom treneru. Podigao je dva kluba od nule do ozbiljnih sila u nemačkom fudbalu. On je veoma dobar trener. Junajted će biti veoma dobro organizovan sa njim. Veoma je cenjen u trenerskom svetu. Gde god je bio, radio je veliki posao. Počeo je kao mlad čovek u Štutgartu i izgradio sebi put. Bili smo rivali kada sam bio baš mlad trener. Možda je sada zaboravio ali tada me je često zvao dok sam bio u Majncu – otkrio je Klop ostrvskim medijima.

Klop ima odličan skor protiv Mančester junajteda, u poslednjih pet prvenstvenih duela, Liveprul je tri puta slavio, a poslednji put sa ubedljivih 5:0, i to na stadionu ‘crvenih đavolu’.

Nemački stručnjak se osvrnuo na trenutno stanje u Premijer ligi.

– Premijer liga svake godine napravi korak napred. I ne govorim samo o top timovima. Napredak cele lige se vidi kroz timove iz drugog dela tabele poput Brajtona, Aston Vile, Arsenala, Vulvsa… Zaista jaka i teška liga.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter