0
ATP

Tennis Tenis-Adria Tour 2020-Alexander Zverev (GER) v Filip Krajinovic (SRB) Beograd,13.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SVE GLASNIJE SE PRIČA: ‘Saša ima sve što je potrebno da bi postao grend slem šampion’

Objavljeno: 25.11.21 u 12:47

Nemački teniser je pružao vrhunske partije tokom sezone!

Aleksander Zverev je osvojio završni masters turnir u Torinu. Nemački teniser je u polufinalu bio bolji od Novaka Đokovića, a u finalu je savladao Danila Medvedeva. Popularni Saša je tokom sezone osvojio još dve masters titule i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nekadašnji teniser i rođeni Sašin brat, Miša Zverev, istakao je da je sledeći cilj osvajanje grend slem titule. Miša veruje da njegov brat poseduje kvalitet za osvajanje prestižnih trofeja.

Saša je odličan igrač već neko vreme. Svi udarci su mu dobri, ima odličan servis, dobro se kreće. U Torinu je igrao i veoma pametno. Imao je odličnu godinu, pogotovo kada uzmemo u obzir sve što mu se dešavalo van terena – rekao je bivši teniser.

PROČITAJTE JOŠ: ‘KRALJ’ JE NAPOKON PROGOVORIO O ŽESTOKOM OBRAČUNU: Lebron rekao šta misli o suspenziji i otkrio da li se čuo sa Stjuartom!

-Moja intuicija, moj mozak, moje oči, sva moja čula mi govore da ima talenta i sve ostalo što je potrebno da bi bio grend slem šampion. Verujem da će se to uskoro i postati. Ne mogu da predvidim budućnost, ali uvek sam verovao da moj brat može da bude prvi teniser sveta i grend slem šampion. I dalje verujem u to – zaključio je Miša Zverev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter