FOTO: Youtube/Screenshot
in , , ,

‘KRALJ’ JE NAPOKON PROGOVORIO O ŽESTOKOM OBRAČUNU: Lebron rekao šta misli o suspenziji i otkrio da li se čuo sa Stjuartom!

Džejms je razgovarao sa ljudima iz lige!

U toku utakmice između Los Anđeles Lejkersa i Detroit Pistonsa došlo je do sukoba između Lebrona Džejmsa i Ajzee Stjuarta. Popularni ‘Kralj‘ je tokom borbe za skok udario snažnog centra laktom u glavu.

Lebron je dobio jednu utakmicu suspenzije, dok je Stjuart morao da ‘odmara’ dva kola.

-Razgovarao sam sa ljudima iz lige povodom tog incidenta. Želeli su da čuju moju stranu priče. Rekao sam im šta sam imao, a oni su uradili ono što su morali –  kazao je Lebron.

PROČITAJTE JOŠ: U SUSRET PROTIVNIKU: Sve što treba da znate o utakmici Crvena zvezda – Ludogorec, evo od koga preti najveća opasnost!

-Sve se dogodilo oko linije za slobodna bacanja. Njegov lakat je bio visoko, ako pogledate video, videćete da me je izbacio iz balansa. Njegov lakat je podigao moju ruku, a ja sam pokušao da se zadržim. Kada sam zamahnuo, i on je izgubio ravnotežu i osetio sam da sam ga zakačio po licu. Otišao sam da mu se izvinim, ali videli ste šta se dogodilo. Definitivno je bilo slučajno – poručio je ‘Kralj‘.

Lebron smatra da nije zaslužio suspenziju i istakao je da posle incidenta nije pričao sa Stjuartom.

-Nisam mislio da zbog toga zaslužujem suspenziju. Za isključivanje mi je bilo jasno. Ali mislim da suspenzija nije opravdana – zaključio je Džejms.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

U SUSRET PROTIVNIKU: Sve što treba da znate o utakmici Crvena zvezda – Ludogorec, evo od koga preti najveća opasnost!

SVE GLASNIJE SE PRIČA: ‘Saša ima sve što je potrebno da bi postao grend slem šampion’