0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV KOŠARKAŠ TRAGIČAR LETONIJE: Evo šta je Kuruc uradio u završnici meča sa Srbijom! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.21 u 23:51

Na kraju smo došli do bitne pobede.

Srbija je kvalifikacije za SP u košarci započela pobedom nad Letonijom sa 101:100. Gledali smo vrlo dinamičnu utakmicu, sa dosta poseda, goste je sjajno služio šut tokom celog meča, ali su Orlovi pokazali svoj kvalitet i tako ulepšali debi selektoru Svetislavu Pešiću.

Jedan od tragičara ove utakmice je košarkaš Partizana i član reprezentacije Letonije Rodions Kuruc. On je prvo napravio nepotreban faul nad Jagodićem Kuridžom koji je realizovao dva bitna slobodna bacanja. Samo nekoliko napada kasnije, Kuruc je udario i Miloša Teodosića, na oko 20 sekundi do kraja, dok kapiten Srbije je takođe bio precizan sa linije penala. Letonac je tada zbog 5 faulova moraol da napusti meč.

Dobro smo odigrali ovaj meč, sa pravim intenzitetom, borbenošću… Letonija igra izvrsnu košarku, ne samo u napadu već i u odbrani, to je ekipa koja stvarno igra zajedno. Ali, tako smo igrali i mi, koji smo imali veru da možemo da pobedimo. To je, po meni, bilo najvažnije. Moral, pristup, timski duh… To je za mene najbitnije na ovom početku ove nove priče, rekao je Svetislav Pešić nakon pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter