0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DIREKTOR AO IMA PORUKU ZA NOVAKA: ‘Ne verujem da Đoković želi da im prepusti grend slem titulu’

Objavljeno: 25.11.21 u 13:10

Australijanac ističe da je do sada vakcinisano više od 85 posto profesionalnih igrača.

Prvi čovek Australijan opena, Kreg Tajli, nada se da će najbolji teniser na planeti nastupiti na Australijan openu.

Direktor turnira je u razgovoru za SEN radio istakao da će vakcinacija biti obavezena za sve tenisere. Igrači bez potvrde o primljenoj vakcini neće moći da učestvuju na prestižnom turniru u Melburnu. Kreg smatra da Đoković neće propustiti priliku da osvoji 10. titulu na svom omiljenom grend slem turniru.

-Danas je više od 85 odsto profesionalnih igrača vakcinisano. Preuzimamo velike zasluge za to na sebe, jer smo uveli obaveznu vakcinaciju za učešće. Mislimo da će do januara biti između 90 i 95 odsto vakcinisanih igrača, jer ako niste vakcinisani, ne možete da igrate – istakao je Tajli.

PROČITAJTE JOŠ: SVE GLASNIJE SE PRIČA: ‘Saša ima sve što je potrebno da bi postao grend slem šampion’

Novak je osvojio devet Australijan opena. Siguran sam da želi da uzme i deseti. Ima trenutno 20 grend slem titula kao Rafa Nadal, koji dolazi i kao Rodžer Federer. Jedan od njih će prestići drugog, ne verujem da Novak želi da to prepusti nekome drugom.

Tajli očekuje da će navijači imati fer tretman prema Noletu.

-On je jedan od najvećih igrača svih vremena. Imao je neke stavove za nešto, neki su ih delili, a manjina nije i mislim da će biti fer tretman prema Novaku – zaključio je Kreg Tajli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter