0
Evropske lige

(190919) -- PIRAEUS, Sept. 19, 2019 (Xinhua) -- Olympiacos' Mathieu Valbuena celebrates his goal during the UEFA Champions League group B soccer match between Olympiacos and Tottenham held in Piraeus, Greece, Sept. 18, 2019. (Photo by Panagiotis Moschandreou/Xinhua)

‘ON JE SJAJAN IGRAČ, POTREBAN JE REPREZENTACIJI’: Šmekerska izjava Valbuene, umesto da žestoko isproziva Benzemu on je uradio ono što je oduševilo mnoge!

Objavljeno: 24.11.21 u 22:48

Ne želi da se sveti.

Odjeknula je danas vest da je francuski napadač Karim Benzema dobio uslovnu zatvorsku kaznu od godinu dana, zbog ucenjivanja njegovog bivšeg saigrača Matijea Valbuene jednim eksplicitnim video snimkom.

Povodom ove situacije, konačno se oglasio i fudbaler Olimpijakosa, Matijea Valbuena. Sjajni vezista je srećan što je pravda konačno zadovoljena, ali kako kaže, ne želi da se sveti napadaču Real Madrida ni na koji način.

Zbog tog skandala, obojica su bili izbačeni iz nacionalnog tima, ali je nedavno selektor Dešamp ipak ‘popustio’, te je izvrsnog napadača ponovo stavio na spisak.

– Benzema je sjajan igrač. Francuskom timu su potrebni najbolji. Ja nisam taj koji treba da odluči da li neko treba da igra ili ne – rekao je Valbuena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter