0
Evropske lige

(190914) -- MADRID, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Real Madrid's Karim Benzema (C) heads the ball to score during a Spanish league soccer match between Real Madrid and Levante in Madrid, Spain, Sept. 14, 2019. (Photo by Edward F. Peters/Xinhua)

SKANDAL KOJI JE POTRESAO FRANCUSKU KONAČNO DOBIO EPILOG: Benzema je ipak kriv – osuđen na godinu dana zatvora i još će morati ‘debelo’ da plati!

Objavljeno: 24.11.21 u 19:58

Francuski napadač je ipak kriv.

Proslavljeni napadač madridskog Reala Karim Benzema proglašen je krivim pošto je ucenjivao njegovog bivšeg saigrača Matijea Valbuenu jednim eksplicitnim video snimkom.

Iako je prvo dobio kaznu od godinu dana zatvora, sud u Parizu odlučio je da francuski golgeter ne mora da završi iza ćelija, već dobije uslovnu zatvorsku kaznu u trajanju od godinu dana, a takođe će morati da plati i 75.000 evra.

Ovu vest je preneo BBC, a još uvek nije poznato kako će ‘proći’ saučesnici u ovom zločinu.

Podsetimo, Benzema je od svog saigrača iz reprezentacije Matijea Valbuene pokušao iznuditi novac uz pomoć nekolicine prijatelja koji su pretili sjajnom vezisti kompromitujućim snimkom na kojoj je u zanosu sa nepoznatom ženskom osobom.

Zbog tog skandala, obojica su bili izbačeni iz nacionalnog tima, ali je nedavno selektor Dešamp ipak ‘popustio’, te je napadača Reala ponovo stavio na spisak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter