0
Fudbal

(190901) -- MUNICH, Sept. 1, 2019 (Xinhua) -- Players of Bayern Munich celebrate victory with the fans after a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and 1.FSV Mainz 05 in Munich, Germany, on Aug. 31, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

BAJERN SPREMAN DA NAPRAVI „ZEMLJOTRES“: Problem može da predstavlja otkupna klauzula!

Objavljeno: 24.11.21 u 13:50

Sve je zasenio svojom igrom, a posebno čelnike Bajerna.

Prošle godine je Barselona u svoje redove promovisala mladog vezistu za kojeg su pričali da će biti bolji od Inijeste. Tokom cele godine postepeno je napredovao i došao do toga da svetski mediji „bruje“ o novom španskom čudu od deteta.

Pedri je izuzetnim partijama zakucao svoje mesto u timu Barselone, što mu je donelo i novi ugovor po kojem otkupna klauzula iznosi milijardu evra. Kao šlag na tortu, Pedri je proglašen za „zlatnog dečaka“, odnosno najbolji mladi igrač na svetu.

To je sve navelo Bajern iz Minhena da se ozbiljno zainteresuje za usluge ovog mladog veziste. Prema pisanju španskog lista „As“ Bavarci su spremni da po bilo koju cenu dovedu Pedrija u svoje redove. Nemački gigant je spreman da obori rekord kluba, 80 miliona su platili Lukasa Ernandeza.

Isti list piše da je Bajern spreman da ponudi četiri puta veću platu nego što sada ima u Barseloni. Na kraju odluku donosi sam igrač, koji nema želju da napusti svoj klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter