0
Evrokupovi

(191215) -- MUNICH, Dec. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski of Bayern Munich celebrates his second scoring during a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, on Dec. 14, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

FUDBALERI KIJEVSKOG KLUBA ODUŠEVLJENI LEVANDOVSKIM: ‘Nadam se da će ove godine osvojiti Zlatnu loptu! Svi znamo da je svetska klasa’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.21 u 23:18

Robertov saigrač iz nacionalnog tima ima samo reči hvale o sunarodniku.

Bajern Minhen nastavlja da pobeđuje! Aktuelni šampion Bundeslige je na gostujućem terenu savladao Dinamo Kijev sa 1:2.

Utakmicu u Ukrajini je obeležio fantastičan gol Roberta Levandovskog. Poljak je zatresao mrežu Dinama, a njegova ‘snežna majstorija’ je očarala publiku na stadionu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 433 (@433)

Po zavšretku utakmice, o ljudskim i igračkim kvalitetima iskusnog golgetera, govorio je njegov saigrač iz reprezentacije i fudbaler Dinama, Tomaš Kedziora.

-Poznajem ga godinama i dobro znam koliko je dobar. Večeras je odigrao sjajan meč, ne samo zato što je postigao fantastičan gol, već zbog celokupne igre. Svi znamo da je on fudbaler svetske klase. Nadam se da će ove godine osvojiti Zlatnu loptu – istakao je  Tomaš Kedziora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter