0
Fudbal

konferencija za medije, press conference, Dick Advoccat Dik Advokat, Srbija-Danska kvalifikacije za UEFA Euro 2016 evropsko prvenstvo u fudbalu Beograd, Srbija 13.11.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

BIVŠI SELEKTOR SRBIJE NAPUSTIO KLUPU REPREZENTACIJE: Iskusni stručnjak žali zbog loših rezultata!

Objavljeno: 23.11.21 u 23:43

Savez je prihvatio ostavku!

Čelnici Fudbalskog saveza Iraka su prihvatili ostavku selektora reprezentacije, Dika Advokata. Iskusni stručnjak je nezadovoljan rezultatima u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Bivši selektor Srbije je odlučio da dobrovljno napusti klupu nacionalnog tima.

-Savez je danas prihvatio ostavku dosadašnjeg selektora Advokata. On je izjavio žal zbog loših rezultata ostvarenih u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru. Verovao je da će se ekipa plasirati na Mundijal – kazao  je portparol saveza Ahmed Ouda Zamel.

PROČITAJTE JOŠ: BIRMANČEVIĆ ASISTIRAO, MALME PODELIO PLEN SA ZENITOM: Šampion Evrope ubedljiv u Londonu! (VIDEO)

Zamel je poručio da će čuvenog stručnjaka na klupi zameniti crnogorski trener, Željko Petrović.Irak je kvalifikacije završio na drugom mestu u grupi, pa će šansu za odlazak na SP tražiti preko baraža.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter