0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPREMAN JE ZA NAREDNI KORAK: Dve stvari u igri Vlahovića su oduševile njegovog trenera, a bogati klub iz Premijer lige dolazi po njega?!

Objavljeno: 22.11.21 u 08:55

Dušan Vlahović igra u životnoj formi!

I to nije nikakva novost, sjajne partije napadača iz Zemuna videla je čitava Evropa, a brojni klubovi stali u red i čekaju da krenu ‘u lov’ na jednog od najtalentovanijih golgetera današnjice.

Koliko i šta sve može, Vlahović je pokazao ovog vikenda protiv Milana (4:3), u direktnom duelu sa uzorom, Zlatanom Ibrahimovićem, gde je Fiorentini doneo trijumf uz dva gola i asistenciju.

Zbog svega što čini, trener ‘ljubičastih’ Vićenco Itailjano je oduševljen srpskim napadačem.

Dušan je predodređen za veliku karijeru. Ne kažem to zbog golova i načina na koji igra, već i zbog toga kako trenira. Njegova želja i posvećenost su neverovatni. Na utakmici lako prepoznaje situacije koje vežbamo na treningu. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti, ali je trenutno sve na njegovoj strani, rekao je Italijano.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Dusan Vlahovic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Navijači Fiorentine Vlahovću ne mogu da oproste što neće da produži ugovor, ali je jasno da je došlo vreme za novi izazov i jači klub, a poslednji na listi zainteresovanih klubova, prema pisanju ‘Sana’ je Njukasl koji je spreman da plati 80 miliona evra. Trener Edi Hou je rekao da mu trebaju pojačanja, a ‘svrake’ kao idealno rešenje za napad vide upravo najboljeg strelca italijanskog šampionata. Posledjeplasiranu ekipu Premijer lige preuzeli su bogati saudijski investitori, a ekipi je hitno potreban neko ko će davati golove.

Dušan je u potpunosti fokusiran na obaveze u Fiorentini. Ide od utakmice do utakmice, postepeno. Jeste mlad, ali se ponaša kao veteran. Zaista je to za svako poštovanje, poručio je Italijano.

Fiorentina u narednom kolu gostuje Empoliju i biće to nova prilika za Vlahovića da nastavi golgeterski niz, a na 13 utakmica u Seriji A ove sezone je postigao 10 golova uz dve asistencije, dok je u Kupu Italije na jednoj utakmici bio dvostruki strelac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter