0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ NE ŽELI DA KOMENTARIŠE SKANDIRANJE IVANOVIĆU: Košarkaš Zvezde uzvratio izvanrednom partijom!

Objavljeno: 22.11.21 u 20:35

Sjajan odgovor Ivanovića na skandiranje navijača Studentskog Centra.

Crvena zvezda uspela je da savlada Studentski Centar u Podgorici rezultatom 67:99. Ipak, navijači domaćeg tima bili su pogođeni odlaskom Nikole Ivanovića te su ga tokom utakmice obasipali uvredama.

Trener crveno-belih zadovoljan je pobedom, a na pitanja novinara da prokomentariše ponašanje domaćih navijača nije želeo preterano da prokomentariše.

„Dobro smo počeli utakmicu u oba pravca. U završnici prvog poluvremena je usledio pad, a do izražaja je došao potencijal i kvalitet koji ima ekipa iz Podgorice. U nastavku smo pojačali stepen agresivnosti u odbrani, tako da naš rival nije imao priliku da stigne do iznenađenja“, rekao je Radonjić, pa dodao:“Skandiranje navijača Nikoli Ivanoviću? Iskreno, nemam, a i ne želim to da komentarišem.“

Zvezda je pobedom nastavila niz, pa sada imaju skor od osam pobeda i jednom izgubljenom utakmicom, isto kao i Partizan, ali zauzimaju prvo mesto.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter