0
AdmiralBet ABA Liga

from left Nate Walters Nikola Kalinic Marko Simonovic Maik Zirbes Austin Hollins Nemanja Popovic Marko Gusic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

POBEDA ZA PRVO MESTO: Zvezda zamalo trocifrena u Podgorici!

Objavljeno: 22.11.21 u 19:54

Rutinska pobeda crveno-belih nad Studentskim Centrom. 

Crvena zvezda uspela je da savlada podgorički klub rezultatom 67:99. Ovom pobedom ekipa Dejana Radonjića produžila je seriju pobeda u ABA ligi na sedam utakmica.

Beogradski klub je otišao u glavni grad Crne Gore kao veliki favorit, ali nisu ni u jednom trenutku potcenili protivnika. Crveno-beli nametnuli su svoju igru od početka utakmice, pa su prvu četvrtinu rešili u svoju korist, odnosno rezultatom 19:27. Sjajnu igru su nastavili i u drugoj četvrtini, pa su u jednom trenutku imali i plus 17, ali im domaćini nisu dozvolili da se mnogo odalje rezultatski. Prvo poluvreme završeno je rezultatom 40:49.

Crvena zvezda odlučila je da u trećoj četvrtini završi meč, pa su se potrudili da potpuno osujete svaki napad Studentskog Centra. Gosti su ušli u seriju od 10 poena, a onda je i nastavili, da bi u jednom trenutku imali nedostižnih 25 poena razlike. U poslednjoj četvrtini ekipa sa Malog Kalemegdana ne samo da je održavala stečenu prednost, nego su je i postepeno povećavali. Na kraju utakmica je završena rezultatom 67:99.

U domaćoj ekipi Tišma i Ivišić su imali najbolji ušinak sa 13, odnosno 12 ubačenih poena. U pobedničkoj ekipi Ivanović je ubacio 14 poena, imao jedan skok i tri asistencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter