0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Head coach Mauricio Pochettino of Tottenham Hotspur waves to the Crvena Zvezda fans after the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

POKETINO SPREMAN ZA KLUPU JUNAJTEDA: Menadžer PSŽ zainteresovan da odmah doputuje u Mančester!

Objavljeno: 22.11.21 u 20:15

Ne treba isključiti Zidana iz priče. 

Za pojedine navijače Mančester junajted završena je agonija otkazom Ole Gunara Solskjera, ali se rastanak Norvežanina i kluba dogodio u veoma lošem trenutku.

Jedini trener koji se nalazi u konkurenciji da predvodi Mančester junajted, a da je pritom slobodan jeste Zinedin Zidan. Ipak, Francuz nije posebno zainteresovan da sada preuzima ekipu sa „Old Traforda“, a po pisanjima engleskih medija, veliki problem predstavlja to što Zidan nije najbolje savladao engleski jezik.

Otkako je Junajted ostao bez trenera sve više se priča da bi Maurisijo Poketino mogao da sedne na klupu crvenih đavola. Insajder blizak Agrentincu izneo je informacije da je on spreman da odmah napusti Pariz i otputuje u Mančester. Poketinova porodica i dalje živi u Engleskoj.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Priča o dolasku Poketina u Mančester junajted je bila aktuelna kada je Argentinac dobio otkaz u Totenhemu. Za sada tim će predvoditi Majkl Kerik, zajedno sa Darenom Flečerom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter