0
Domaći fudbal

(190905) -- LISBON, Sept. 5, 2019 (Xinhua) -- Portugal's Cristiano Ronaldo attends a training session at Cidade do Futebol (Football City) training camp in Oeiras, outskirts of Lisbon, Portugal, on Sept. 4, 2019, ahead of the UEFA EURO 2020 qualifier match. (Photo by Pedro Fiuza/Xinhua)

‘ON JE IZVANREDNO LJUDSKO BIĆE’: Svi su čekali da se on oglasi, evo kojim rečima se Ronaldo oprostio od Solskjera!

Objavljeno: 22.11.21 u 13:58

Kao i što je očekivano, Ole Gunar Solskjer više nije trener ‘crvenih đavola’.

Od njega se putem društvenih mreža oprostio i portugalski as Kristijano Ronaldo. Prva zvezda Mančester junajteda ističe da je Ole izvanredno ljudsko biće.

– Bio je moj napadač kada sam prvi put došao na Old traford i bio je moj trener kada sam se vratio u Mančester junajted. Međutim, Ole je izvanredno ljudsko biće. Želim mu sve najbolje u svemu što mu je život rezervisao. Srećno, prijatelju! Zaslužuješ to – napisao je Ronaldo na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, Ronaldo je bio saigrač sa Solskjerom kada je prvi put došao na Old Traford sada već davne 2003. godine, a proteklog leta ga je Norvežanin vratio u redove engleskog velikana.

Solskjer je dobio otkaz posle niza katastrofalnih reultata, a sve je kulminiralo debaklom na Vikaridž roudu, gde je Votford ponizio ‘crvene đavole’ ubedljivim rezultatom 4:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter