1
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

MURINJO OBEĆAO KLINCU DA ĆE MU KUPITI SKUPE PATIKE AKO ODIGRA DOBRO: Postigao je 2 gola, a Portugalac je održao svoju reč! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.21 u 23:27

Gospodski gest portugalskog stručnjaka.

Fudbaleri Rome su u 13. kolu savladali ekipu Đenove na gostovanju rezultatom 0:2, a oba pogotka postigao je mladi Felis Afena Đan. Đan ima 18 godina, poreklom je iz Gane, a nakon njegovog pogotka, videli smo kako ga trener Rome Žoze Murinjo grli. Posle meča, portugalski trener je na konferenciji za medije otkrio priču koja stoji iza njegove emotivne reakcije.

Naime, on je obeđao mladom Feliksu da će mu ako dobro odigra utakmica kupiti patike koje mu se mnogo sviđaju, ali su i dosta skupe. One koštaju 800 evra, a Murinjo je sutradan svoje obećanje ispunio.

Obećao sam da ću Feliksu kupiti patike koje mu se mnogo sviđaju, ali su veoma skupe – koštaju 800 evra. On je dotrčao i rekao mi je da ne zaboravim. Sutra ujutru idem da mu kupim patike i biće to prva stvar koju ću da uradim, rekao je Murinjo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Zanimljivo je to da je Feliks u igru ušao tek u 74. minutu. On je već posle 8 minuta postigao prvi pogodak za 0:1. Mladi fudbaler je očigledno bio silno motivisan pa je tačku na ovu utakmicu stavio u 93. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. To je za njega kao da je „običan“ čovek otišao da kupi žvaku. Ispao bi čovek da mu je kupio bez uslovljavanja ili još bolje da je umesto tih patika od 800 e te pare poklonio dečakovoj porodici u Gani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter