0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

‘MI SMO ZVEZDA, UVEK IDEMO NA POBEDU’: Uprkos svim problemima, Marko Neđić ne želi da traži izgovore – ‘Idemo da se nadigravamo sa Empolijem’

Objavljeno: 22.11.21 u 13:36

Omladinci Crvene zvezde doputovali su u Empoli.

Šef stručnog štaba omladinskog tima Crvene zvezde Marko Neđić izneo je očekivanja od revanš duela drugog kola Lige šampiona za mlade koji će njegovi izabranici u Italiji odigrati protiv ekipe Empolija sutra od 19 časova.

Idemo u Italiju da se nadigravamo sa dosta oslabljenim timom, čak četiri igrača iz prve postave neće moći da bude u sastavu. Kahviću je na treningu ispalo rame, Radojević ima povredu zgloba, golman Marinković problem sa mišićem, Ćurić je operisan. Idemo da se nadigravamo sa Empolijem, iako smo dosta mlađi i oslabljeni, nema prostora za izgovore. Želimo još jednom da pokažemo Crvenu zvezdu u pravom svetlu, kako god da se završi utakmica, koji god rezultat bio na kraju ponosan sam na ovu decu jer igraju u konkurenciji sa starijima i u prvenstvu u kojem postižu sjajne rezultate kao i u Evropi, nema šta da im se zameri – istakao je Neđić.

Rezultat u prvom meču je bio nerešen (1:1), a Neđić ističe da se u Italiji igra nova utakmica i da veruje u crveno-bele momke i pored mnogobrojnih problema koji su ih zadesili.

– Pohvalio bih ceo stručni štab na ozbiljnom radu, odricanju od svega, kao i decu na slušanju i ispunjavanju zahteva. Mi smo Zvezda uvek idemo na pobedu, sve je moguće. U prvoj utakmici je bio nerešen rezultat, u Italiji će se odlučivati. Sigurno nećemo odstupati od naše igre i naših zamisli, želimo da se prikažemo u što boljem svetlu – zaključio je Neđić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter