0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDINI OMLADINCI DOPUTOVALI U EMPOLI: Crveno-beli desetkovani pred revanš – zbog povrede jedan od najboljih ostao u Beogradu!

Objavljeno: 22.11.21 u 11:57

Omladinci Crvene zvezde će u utorak od 19 časova gostovati Empoliju na stadionu „Karlo Kastelani“ u okviru revanš meča Lige šampiona za mlade, a Marko Neđić je na put poveo 19 fudbalera.

Na spisku su: Bogdan Marinković, Nikola Borjan, Stefan Leković, Stefan Melentijević, Ognjen Mimović, Bratislav Marić, Aleksej Vukičević, Nikola Pantić, Mihajlo Milosavić, Marko Stojanović, Uroš Branković, Luka Lečić, Luka Bošković, Pavle Ognjenović, Nemanja Vidojević, Lazar Đurić, Stefan Pirgić, Mirko Nikolašević, Davor Rakić.

U Beogradu su zbog povreda ostali Stefan Marinković, Viktor Radojević, Marko Ćurić i Aleksandar Kahvić, tako da će Zvezdini omladinci zaista biti desetkovani pred revanš sa italijanskim timom.

Kapiten ekipe Stefan Leković je odigrao sjajan meč na Banovom Brdu i znajući da je Empoli jak protivnik ističe da će Zvezda ići na pobedu.

Dugo smo isčekivali meč, još od prve utakmice koja je odigrana u Beogradu. Dobro smo se pripremili, ali nećemo imati podršku nekoliko veoma bitnih i dobrih igrača koji su okosnica našeg tima. Međutim, trener Marko Neđić ima poverenja u sve nas i mislim da će svaki saigrač dati maksimum na terenu. Očekivanja su pristupimo meču na pravi način od prvog sudijskog zvižduka, organizovano kao što je to izgledalo u Beogradu. Želja i motivacija svih fudbalera na terenu mora da bude iznad limita. Ispunićemo sve zahteve u polju na koje nam je skrenuo pažnju stučni štab, analizirali smo rivala i znamo na šta tačno treba da budemo fokusirani. Kao i uvek igraćemo napadački fudbal, ići ćemo na pobedu i prolaz, jer u to čvrsto verujemo – rekao je Leković.

Crvena zvezda i Empoli su remizirali (1:1) u prvom meču odigranom na stadinu Čukaričkog. Crveno-beli su poveli pogotkom talentovanog Marka Stojanović, dok je italijanski predstavnik izjednačio rezultat sa bele tačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter