FOTO: KK Partizan
in , , ,

ČUVENA SVESKA IMA JEDNU TAJNU: Ledej konačno otkrio šta zapisuje u beležnicu – evo šta čita pred svaki meč!

Dolaskom Željka Obradovića u Partizan promenilo se mnogo toga.  Popularni ‘Žoc’ je spojio različite tipove igrača, među kojima se posebno izdvojio Zek Ledej.

Ono što je zanimljivo kod Ledeja, jeste da on ima specifičan ritual pred svaku utakmicu. Naime, on sa puno pažnje čita ‘misterioznu’ beležnicu pred svaki meč.

U razgovoru za MaxBet Ledej je otkrio šta zapisuje u toj beležnici.

– Zapisujem stvari koje naučim. O drugim timovima, o trenerovim rečima. Ovo mi je peta sezona kako igram i bio sam u nekim zaista zanimljivim timovima, sve što sam naučio sam pokušao da zapišem da imam takve stvari sačuvane. Uglavnom su to košarkaški detalji i neki saveti od trenera, šta da popravimo, na šta da pazimo – rekao je Ledej i potom dodao:

Vodim beležnice dugo, tačnije kada sam bio na koledžu sam krenuo sa tom praksom. Postalo mi je jasno da kao košarkaš imam priliku da putujem i da posećujem mesta gde ne idu baš svi i to mi je dalo motivaciju i inspiraciju da krenem da zapisujem sve što mi je zanimljivo. Jednog dana, kada budem imao 50 godina možda ću želeti da vidim kako sam razmišljao kada sam imao 27 i da se prisetim šta mi se sve dešavalo. Ne želim da zaboravim dragocena iskustva. Imam puno ispisanih beležnica koje sam ispunio, nekada ih prelistam ako procenim da mogu nešto korisno da izvučem iz njih.

Kako izgleda njegov ritual pred svaku utakmicu, i šta on tačno radi sa sveskom, možete pogledati OVDE.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NASTAVLJA SE DOMINACIJA: Đokovićeva 348. nedelja vladavine, Srbin podebljao rekord!

‘JAKO SAM NEZADOVOLJAN I LJUT’: Đorđević besan nakon poraza od Partizana, jedna stvar ga je izbacila iz takta!