0
Evrokup

ULEB Eurocup, Partizan - Huventud 2.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KO NIJE NAUČIO PESMU NAPAMET, TAJ ČITA: Ledej oduševio Grobare – izvadio svesku na utakmici i pevao na sav glas! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.21 u 11:35

Gledali smo spektakl u Pioniru.

Košarkaši Partizana zabeležili su 9. pobedu u ovoj sezoni, a 3. u Evrokupu, savladavši Huventud rezultatom 68:67. Kevin Panter je sa nekoliko neverovatnih šuteva doneo pobedu crno-belima, a bitnu ulogu imao je i Zek Ledej, koji je u srpski klub takođe došao iz Milana.

Zek je inače dobar prijatelj sa nekadašnjim igračem Partizana Najdželom Vilijamsom Gosom, a sinoć se nakon pobede zajedno sa Panterom bacio među navijače. Nema sumnje da su se njih dvojica već privikli na fantastičnu publiku, a Ledej je još jednim gestom upao u centar pažnje.

On je dok su navijači pevali pesmu koja je tradicionalna za pred početak svakog meča, izvadio svesku u kojoj je očigledno bio napisan tekst, pa je polako počeo da ga uči. Krilni centar Partizana očigledno je bio koncentrisan, a već na sledećem meču, navijači očekuju da će je znati napamet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter